Céginfó

Tisztelt Látogató!
 
Üdvözöljük a top-art Produkciós Iroda Rendezvényszervező és Szolgáltató Betéti Társaság honlapján. Örömünkre szolgál, hogy meglátogatott minket, s bízunk benne, hogy megfelelőnek találja cégünket rendezvényének lebonyolításához.
 
Cégünk 2005. decemberében alakult, azzal a szándékkal, hogy az élet más területein szerzett kulturális és sportszervezői tapasztalatainkat felhasználva, az ügyfelek igényeinek minél szélesebb körét kiszolgáljuk.
 
Cégünk maga is szervez programokat, koncerteket, de elsősorban rendezvények megszervezését és lebonyolítását vállalja. Számunkra elsődleges az ügyfél, akinek elképzeléseit maximálisan szem előtt tartjuk szervezésünk folyamán. Saját ötleteinket is felhasználva, folyamatos kapcsolattartással a legelső tervektől elkezdve a teljes lebonyolítást mi végezzük.
 
Komplett csapatként összedolgozva, sajátos, egyedülálló rendezvényt szervezünk számára, kezdve a néhány fős megbeszélésektől a több száz fős céges rendezvényeken, esküvőkön, sport- és szabadidős rendezvényeken, családi napokon, fesztiválokon, színházi előadásokon és koncerteken át, szabadtéren és beltéren egyaránt.
 
Velünk kényelmesen, hátradőlve élvezheti megálmodott rendezvényét.
 
SZPK_bajnokavat__.jpg
SZPK-NOKIA férfi floorballcsapat bajnokavatója (2009)
 
 
INweb Informatika
 
INweb Informatika